visiesitevlnr Jenny, Yvette & Johan

OhSiBo! Anders dan anders...

 

Na 20 jaar lingerieverkoop in de groothandel wilde ik zelf een eigen lingeriezaak uitbouwen. Mijn dagelijkse contacten met lingeriezaken waren erg fijn, hebben mij veel geleerd, maar wat ik wilde was een rechtstreeks contact met de eindverbruiker. Ik wilde graag de eindverbruiker helpen, raadgeven en al mijn ervaring met haar/hem delen..
In 2011 werd OhSiBo geboren…
 

Vele lingeriewinkels gaan op elkaar gelijken. Een paar grote merknamen, overal hetzelfde aanbod, overal dezelfde etalages enz. Dit wilde ik doorbreken. Lingerie of badmode mag geen uniform worden..
Ik wilde een ander aanbod, een ander uitgangspunt. Een merknaam is niet belangrijk, maar wel dat een artikel perfect past voor een bepaalde klant.
 

Omdat wij vinden dat de juiste maat het allerbelangrijkste is, hebben wij ook een uiterst groot matenbereik. Ga maar eens zoeken naar een omtrek 65 in D, E, F, G of H. OhSiBo heeft het…
Dat is onze sterkte. Als je een brede omtrek hebt en een kleine cup, zoals bijvoorbeeld een 100 A in Europese maat, dan ook kan je bij ons terecht.
 

Vakkennis vind ik super belangrijk. Niet alleen ikzelf, maar ook mijn medewerkster Jenny draagt vakkennis hoog in het vaandel…
 

Onze winkel is toegankelijk voor een breed doelpubliek.
Wij zijn geen ‘dure’ winkel. Ook geen ‘goedkope’. Een correcte prijs-kwaliteitverhouding is belangrijk, zowel voor lingerie, nachtmode als ondergoed. Voor een goed zittende kwalitatieve bh betaal je bij ons tussen de 45 en 85 €. Duurder gaan wij niet. Je betaalt bij ons de kwaliteit en niet de naam…
 

Ook service vinden we echt belangrijk: retouches of kleine herstellingen doen we gratis. Dat hoort bij onze service!
 

Kom gerust eens langs. We liggen net buiten de stad, langs de drukke invalsweg Tongeren-Hasselt, op een boogscheut van een snelwegafrit.
Parkeren kan je voor de deur!

Mijn medewerkster Jenny en ikzelf zijn voltijds aanwezig.
Wij geven jou graag advies en helpen je bij je keuze.
Johan, mijn partner, is een goede steun achter de schermen voor boekhouding, administratie en informatica.
 

Tot gauw?
Yvette Jonckers

OhSiBo | Luikersteenweg 659 | 3500 Hasselt (Rapertingen) | 011 42 06 60